O Nama

AGRINATURA je moderna fabrika za proizvodnju hrane za ribe i kućne ljubimce koja posluje prema svim standardima koji se danas traže na tržištu, s posebnom stručnošću u području istraživanja i razvoja proizvodnje, napredne tehnologije, upravljanje proizvodnjom i sistematske kontrole kvalitete. Agrinatura radi sa najsavremenijom Švicarskom tehnologijom. Recepture koje koristimo su nastale u saradnji sa švicarskim, norveškim i njemačkim nutricionistima.U Europi smo prepoznati proizvođač koji posjeduje takvu tehnologiju i ta činjenica daje Grupaciji modernu proizvodnu platformu. Kvalitet naše tehnologije, opreme i finalnog proizvoda predstavlja temelj naše fabrike za proizvodnju hrane za ribe i kućne ljubimce. Agrinatura je u BiH jedina fabrika za razvoj, proizvodnju i prodaju hrane za ribe i kućne ljubimce. Naš cilj je biti i ostati prepoznatljiva kompanija u korištenju savremenih inovativnih tehnologija na području Europe i svijeta. Kontinuirano radimo na unaprijeđenju postojećih i kreiranju novih proizvoda i usluga u skladu sa promjenama u poslovnom i društvenom okruženju. Kontinuirano ulažemo u vlastiti kadar i te stvaramo i širimo saradnju i pozitivnu energiju.

Tehnologija

KVALITET GRADIMO POVJERENJEM

Na površini od preko 6.000 m2 se nalazi proizvodni pogon opremljen sa najsavremenijom švicarskom tehnologijom. 

Cijeli proces proizvodnje je automatizovan od ulaznih sirovina do finalnog proizvoda, čiji segmenti međusobno komuniciraju preko 36km kablova  koji ih spajaju. 

Kvalitet naše opreme i finalnog proizvoda je temelj naše fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce i ribe.

Kontrola kvalitete

Svu našu proizvodnju prati stroga kontrola kvalitete i istraživanja, a njen cilj je osigurati da svi naši proizvodi zadovoljavaju propisane standarde kvalitete hrane za životinje i sva očekivanja naših kupaca koja se ogledaju u hranjivim vrijednostima hrane, fizičkom kvalitetu peleta i povoljnoj cijeni proizvoda.

STANDARDI

BUREAU VERITAS Certification

Visoka sigurnost hrane i praćenje standarda koje zahtjeva moderni potrošač su temelj naše hrane. Naša fabrika posluje prema svim standardima koji se dana traže na uređenim tržištima te posjeduje ISO 9001 i HACCP certifikate. Česta kontrola kvaliteta prilikom procesa proizvodnje otvorila nam je vrata za izvoz na tržište Evropske unije.

Naši proizvodi

HRANA ZA KUĆNE LJUBIMCE I RIBE