Barramundi

OPIS

Program prehrane za Barramundi osmišljen je kako bi omogućio optimalnu formulacija za razinu intenziteta vašeg uzgoja. Barramundi se uzgaja u ribnjacima, kavezima i spremnicima. Iskustvo pokazuje da uključenjem ishrane sa visokom količinom probavljivih bjelančevina i masti u hranidbeni program dovodi do brzog rasta i veoma niske FRC (<1,0) te su ove ribe sa veličinom 600-900 grama spremne za tržište u roku od 8 mjeseci. Agrinatura nudi potpuni izbor hrane za Barramundi od Fry feed do Grower. Hrana je dostupna za uzgoj u 2 nivoa hranjivih sastojaka, Barramundi 54/20, Barramundi 54/18 kako bi se najbolje uklopili super intenzivni RAS sistem(recirkulacioni sistem uzgoja)ribnjaka nižeg intenziteta. Sva naša hrana sadrži najkvalitetnije sirovine sa visokom probavljivošću, najkvalitetnije proteine sa visokom biološkom vrijednošću koji potiču zdrav rast i razvoj.

SASTAV

Strog program nabavke sirovina drži naše dobavljače na višim standardima s unaprijed utvrđenim specifikacijama, posjeta web lokaciji i testiranje sastojaka. Ovaj pažljivi nadzor, vođenje evidencije i kontrola kvalitete nastavlja se kroz opskrbni lanac. Agrinatura proizvodi zadovoljavaju niz standarda i proizvode se u pogonu koji koristi: sustav upravljanja kvalitetom koji je registriran ISO 9001: 2008. Osim toga, Agrinatura udovoljava zahtjevima koje je postavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), SAD.

UPUSTVO ZA SKLADIŠTENJE

Čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti Provjerite pakiranje na proizvedene datume Zakrenite zalihu da biste prvo koristili najstariji proizvod (princip “prvi u, prvi van”) Uklonite plastičnu ovojnicu kako biste produžili život proizvoda

DOSTUPNE TEŽINE :

Nepoznato

Dodatne informacije

Kliknite na link ispod :