Brancin

OPIS

Program prehrane za Brancin osmišljen je kako bi omogućio optimalnu formulacija za razinu intenziteta vašeg uzgoja. Za brancina mnogi kažu da je najinteligentnija riba u moru, voli istraživati i pamti događaje iz prošlosti. No ono što ga najviše košta glave jest njegova hrabrost i neustrašivost jer prije svega malo je toga u njegovom prirodnom ambijentu što mu može nauditi. Treba naglasiti da je brancin veliki morski predator, najveći strah i trepet plitkih terena na kojima obitava. Iako nema pravila kod njegovog izbora terena čini se da više preferira pjeskovito, ljušturasto i travnato dno, te mutnije more. Agrinatura nudi potpuni izbor hrane za Brancina, od Fry feed do Grower. Hrana je dostupna za uzgoj u tri nivoa hranjivih sastojaka, Brancin 48/15, Brancin 41/19 i Brancin 40/20, kako bi se najbolje uklopili super intenzivni RAS sistem(recirkulacioni sistem uzgoja)ribnjaka nižeg intenziteta. Sva naša hrana sadrži najkvalitetnije sirovine sa visokom probavljivošću, najkvalitetnije proteine sa visokom biološkom vrijednošću koji potiču zdrav rast i razvoj.

SASTAV

Strog program nabavke sirovina drži naše dobavljače na višim standardima s unaprijed utvrđenim specifikacijama, posjeta web lokaciji i testiranje sastojaka. Ovaj pažljivi nadzor, vođenje evidencije i kontrola kvalitete nastavlja se kroz opskrbni lanac. Agrinatura proizvodi zadovoljavaju niz standarda i proizvode se u pogonu koji koristi: sustav upravljanja kvalitetom koji je registriran ISO 9001: 2008. Osim toga, Agrinatura udovoljava zahtjevima koje je postavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), SAD.

UPUSTVO ZA SKLADIŠTENJE

Čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti Provjerite pakiranje na proizvedene datume Zakrenite zalihu da biste prvo koristili najstariji proizvod (princip “prvi u, prvi van”) Uklonite plastičnu ovojnicu kako biste produžili život proizvoda

DOSTUPNE TEŽINE :

Nepoznato

Dodatne informacije

Kliknite na link ispod :