Rakovi

OPIS

Program prehrane za Rakove osmišljen je kako bi omogućio optimalnu formulacija za razinu intenziteta vašeg uzgoja. Naučno formulisana, kompletna i balansirana ishrana. Osiguran brz rast i optimalan omjer konverzije hrane za škampe. Vrhunski kvalitet sa visokom stabilnošću. Bez zabranjenih hemikalija i antibiotika. Juvenila pa do Finishera. Hrana je dostupna za uzgoj u nekoliko nivoa hranjivih sastojaka starter 40/5; 38/5, grower 36/5; finisher 36/5, kako bi se najbolje uklopili super intenzivni RAS sistem(recirkulacioni sistem uzgoja)ribnjaka nižeg intenziteta. va naša hrana sadrži najkvalitetnije sirovine sa visokom probavljivošću, najkvalitetnije proteine sa visokom biološkom vrijednošću koji potiču zdrav rast i razvoj škampi.

SASTAV

Strog program nabavke sirovina drži naše dobavljače na višim standardima s unaprijed utvrđenim specifikacijama, posjeta web lokaciji i testiranje sastojaka. Ovaj pažljivi nadzor, vođenje evidencije i kontrola kvalitete nastavlja se kroz opskrbni lanac. Agrinatura proizvodi zadovoljavaju niz standarda i proizvode se u pogonu koji koristi: sustav upravljanja kvalitetom koji je registriran ISO 9001: 2008. Osim toga, Agrinatura udovoljava zahtjevima koje je postavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), SAD.

UPUSTVO ZA SKLADIŠTENJE

Čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti Provjerite pakiranje na proizvedene datume Zakrenite zalihu da biste prvo koristili najstariji proizvod (princip “prvi u, prvi van”) Uklonite plastičnu ovojnicu kako biste produžili život proizvoda

DOSTUPNE TEŽINE :

Nepoznato

Dodatne informacije

Kliknite na link ispod :