Šaran

OPIS

Program prehrane za Šarana osmišljen je kako bi omogućio optimalnu formulacija za razinu intenziteta vašeg uzgoja. Šaran je najpopularnija i najpoznatija slatkovodna riba za ribolov u našim krajevima.Aktivnost šarana je povezana sa temperaturom vode, naime, ako je voda hladna, šaran ograničava svoju prehrambenu aktivnost i kretanje, te time troši manje energije. Meso šarana je čvrsto i svijetle boje, bogato omega – 3 masnim kiselinama i vitaminom B12. Od minerala najviše sadrži fosfor i selen, a sadrži visok udio proteina i malen udio masti. Hrana je dostupna za uzgoj u omjeru hranjivih materija od startera 38/10, do growera 30/10; 32/8; 35/8; 32/8, kako bi se najbolje uklopili super intenzivni RAS sistem(recirkulacioni sistem uzgoja)ribnjaka nižeg intenziteta. Sva naša hrana sadrži najkvalitetnije sirovine sa visokom probavljivošću, najkvalitetnije proteine sa visokom biološkom vrijednošću koji potiču zdrav rast i razvoj šarana.

SASTAV

Strog program nabavke sirovina drži naše dobavljače na višim standardima s unaprijed utvrđenim specifikacijama, posjeta web lokaciji i testiranje sastojaka. Ovaj pažljivi nadzor, vođenje evidencije i kontrola kvalitete nastavlja se kroz opskrbni lanac. Agrinatura proizvodi zadovoljavaju niz standarda i proizvode se u pogonu koji koristi: sustav upravljanja kvalitetom koji je registriran ISO 9001: 2008. Osim toga, Agrinatura udovoljava zahtjevima koje je postavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), SAD.

UPUSTVO ZA SKLADIŠTENJE

Čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti Provjerite pakiranje na proizvedene datume Zakrenite zalihu da biste prvo koristili najstariji proizvod (princip “prvi u, prvi van”) Uklonite plastičnu ovojnicu kako biste produžili život proizvoda

DOSTUPNE TEŽINE :

Nepoznato

Dodatne informacije

Kliknite na link ispod :