Tilapia

OPIS

Program prehrane za Tilapia-u osmišljen je kako bi omogućio optimalnu formulacija za razinu intenziteta vašeg uzgoja. Tilapia, koja se nekad smatrala nekvalitetnom jeftinom ribom, posljednjih godina se popela na ljestvici i sada je nadmašuje samo Atlantik losos u prodaji namirnica. Tilapiju karakterizira bijeli, čvrsti teksturni file s nježnim okusom koji lahko preuzima inspiraciju kuhara. Agrinatura nudi potpuni izbor hrane za Tilapia-u, od Juvenila pa do Broodstock. Hrana je dostupna za uzgoj u tri nivoa hranjivih sastojaka, Juvenile 50/15; 45/16, Grower 40/10; 36/6; 32/3, i Broodstock 36/6, kako bi se najbolje uklopili super intenzivni RAS sistem(recirkulacioni sistem uzgoja)ribnjaka nižeg intenziteta. Sva naša hrana sadrži najkvalitetnije sirovine sa visokom probavljivošću, najkvalitetnije proteine sa visokom biološkom vrijednošću koji potiču zdrav rast i razvoj tilapije.

SASTAV

Strog program nabavke sirovina drži naše dobavljače na višim standardima s unaprijed utvrđenim specifikacijama, posjeta web lokaciji i testiranje sastojaka. Ovaj pažljivi nadzor, vođenje evidencije i kontrola kvalitete nastavlja se kroz opskrbni lanac. Agrinatura proizvodi zadovoljavaju niz standarda i proizvode se u pogonu koji koristi: sustav upravljanja kvalitetom koji je registriran ISO 9001: 2008. Osim toga, Agrinatura udovoljava zahtjevima koje je postavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), SAD.

UPUSTVO ZA SKLADIŠTENJE

– Čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti – Provjerite pakiranje na proizvedene datume – Zakrenite zalihu da biste prvo koristili najstariji proizvod (princip “prvi u, prvi van”) – Uklonite plastičnu ovojnicu kako biste produžili život proizvoda

DOSTUPNE TEŽINE :

Nepoznato

Dodatne informacije

Kliknite na link ispod :